Byggnader mot himmel

Våra bolag

Verksamheten drivs och styrs i våra operativa bolag. Som en del i Servly Group möjliggörs affärsutveckling och samarbete över bolagens gränser och för Servly som helhet!

Hitta ditt lokala Servlybolag

På kartan hittar du var vi finns idag. Är du intresserad av att jobba på något av våra bolag eller om du är ett bostadsbolag som är i behov av tjänster inom vitvaruservice, välkommen att kontakta något av våra Servly bolag nära dig! Ställ dig på markeringen så visas kontaktuppgifter.

Alla bolag

Västkustens Hushållsservice AB

Kardanvägen 2b, 432 32 Varberg

www.västkustenshushållsservice.se
0340-67 55 20
varberg@servly.se

Erbjuder med hela Halland som arbetsområde, heltäckande tjänster för privatpersoner och företag inom vitvaruservice, värmepumpar och fritidsprodukter. Auktoriserad servicegivare för Electrolux, Dometic samt Robomow robotgräsklippare men utför service på marknadens samtliga varumärken.

Servly Group AB

Vasavägen 14, 182 78 Stocksund

www.servlygroup.se
info@servlygroup.se

Servly Group är holdingbolaget för gruppen. Fokus ligger på att utveckla struktur som underlättar för bolagen att driva verksamheten, t ex personalutveckling, affärsutvekling, IT, ekonomi, certifieringar etc.

Vitvaruservice i Stockholm AB

Dåntorpsvägen 33G, 136 50 Haninge

www.vitvaruservice.se
08-710 20 21
hello@vitvaruservice.se

Med ett stort upptagningsområde i hela Stockholms län samt ner till Nyköping, erbjuder Vitvaruservice tjänster för såväl privathushåll som för bostadsbolag och tillverkare, inte bara inom vitvaror utan även inom t ex värmepumpar och fritidsprodukter.

Svensk Vitvaruteknik AB

Radiatorvägen 7,70227 Örebro

www.vitvaruteknik.se
019-27 45 40 
orebro@servly.se

Från depåer i Örebro och Karlstad når man ut till hushåll i hela Örebro län och Värmland och erbjuder service och installationstjänster för samtliga varumärken till såväl privatpersoner som bostadsbolag och byggbolag. Auktoriserad servicegivare för Electrolux men utför service på marknadens samtliga varumärken.

Billingens Hushållsservice AB

Gustav Adolfs gata 45, 541 45 Skövde

www.billingens-hushallsservice.se
0500-41 80 57
skovde@servly.se

Erbjuder service, installation, rådgivning, reservdelar och tillbehör för köks-, städ- och tvättutrustning i hemmet samt tvättstugor. Auktoriserad servicegivare för Electrolux hemprodukter och auktoriserad återförsäljare av tvättstugeutrustning från Electrolux Professional.

Vitvaruservice i Linköping AB

Jägarvallsvägen 6B, 584 22 Linköping


013-31 51 61
linkoping@servly.se

Vitvaruservice i Linköping når från sin centrala position ut till större delen av Östergötland. Med sina mycket erfarna tekniker och en välsmord administration erbjuder man både företag och privata hushåll hög tillgänglighet och korta ledtider på service. Auktoriserad Electrolux service partner men man utför service på de flesta varumärkena. 

Upplands Vitvaruservice AB

Kungsgatan 115, 753 18, Uppsala

www.uppvit.se
018-15 24 20
info@uppvit.se

Upplands Vitvaruservice är mer kända under varumärket Uppvit, som förknippas med lång erfarenhet och hög renommé. Uppvit erbjuder service av marknadens alla varumärken till företag och privatpersoner. Man har också etablerad struktur för att sköta bytesinstallationer samt erbjuder helhetslösningar avseende tvättstugeutrustning till bostadsbolag och bostadsrättsföreningar. Man är bland annat servicepartner till Cylinda och Podab.

Falu Vitvaruservice AB

Skyfallsvägen 2, 791 77 Falun

www.faluvit.se
023-181 72
info@faluvit.se

Falu Vitvaruservice erbjuder förutom märkesoberoende service på vitvaror och hushållsmaskiner även rådgivning, försäljning, installation och service av Värmepumpar. Med lång erfarenhet, välsmord verksamhet och ett glatt humör är man en mycket uppskattad service partner i sin region.  

GMR Vitvaruservice AB

Lärljungevägen 6, 136 96 Vendelsö

www.servlygroup.se
070 535 85 89
info@gmrvitvaruservice.se

GMR Vitvaruservice erbjuder Service, installation, reparation av hushållsprodukter samt försäljning av vitvaror, hushållsprodukter och reservdelar till hushållsprodukter. Försäljning av reservdelar och tillbehör till hushållsprodukter. Service och installation av luftvärmepumpar.

Vill du också bli en del av Servly?

Har du själv ett bolag inom eftermarknad av vitvaror, värmepumpar, tvättstugeutrustning, storkök eller liknande och är intresserad av att få bli en del av ett nätverk av likasinnade entreprenörer för att utveckla dig själv och ditt bolag? Ring eller skicka oss ett mail så återkommer vi!

Kontaktuppgifter

Jesper Jahnstedt
070-624 25 26
jesper@servlygroup.se

Vill du veta mer?