Händer som håller i kugghjul

Vitvaruservice i Linköping blir en del av Servly Group, som därmed etablerar sig i Östergötland.

Viktig länk mot vår vision

Genom förvärvet av Vitvaruservice i Linköping, så fortsätter Servly Group sin geografiska tillväxt mot visionen att kunna erbjuda hushåll och företag över hela landet enkel och tillgänglig service av vitvaror och hushållsmaskiner. 

Vitvaruservice i Linköping ägs och drivs av Bengt Lundkvist och är en auktoriserad servicepartner till Electrolux. Som en del i Servly Group och i en expansiv region är tillväxtpotentialen stor. 

Vitvaruservice i Linköping har en mycket välskött och effektiv verksamhet med högt renomée. Vi ser en stol potential för tillväxt i denna region och för bolaget, säger Erik Petterson från Servly Group.

Som en del i Servly Group får både våra duktiga medarbetare och bolaget som helhet en bättre möjlighet att utvecklas. Samtidigt är det kul att få kollegor runt om i landet som man kan dela glädje och utmaningar med, säger Bengt Lundkvist från Vitvaruservice i Linköping AB 

Vi hälsar Bengt med medarbetare varmt välkomna till Servly!

Hand som meckar med ugn

Dela inlägg:

Relaterade nyheter

12 maj 2021
Nyheter

Falu Vitvaruservice blir en del av Servly Group

Falu Vitvaruservice AB blir en del av Servly Group, som fortsätter sin expansion norrut och därmed etablerar sig i Dalarna.
20 mars 2021
Nyheter

Servly Group ISO certifieras

I vår ambition att leda utvecklingen i branchen för vitvaruservice har Servly Group nu blivit certifierade för ISO 9001 (kvalit...
18 december 2020
Nyheter

Servly Group etableras i Västra Götaland

Billingens Hushållsservice AB i Skövde blir en del av Servly Group och stärker därmed gruppens position i västra Sverige.