Händer som håller i kugghjul

Billingens Hushållsservice AB i Skövde blir en del av Servly Group och stärker därmed gruppens position i västra Sverige.

Stärkt position i dubbel bemärkelse

Genom förvärvet av Billingens Hushållsservice i Skövde så fortsätter Servly Group sin geografiska tillväxt mot visionen att kunna erbjuda hushåll och företag enkel och tillgänglig service av vitvaror och hushållsmaskiner. Från sin strategska placering i  Skövde nås kunder och hushåll i en stor del av Västra Götaland, såsom Lidköping, Mariestad, Skara och Falköping.

Billingens Hushållsservice är dessutom auktoriserad partner till Electrolux Professionals, vilket stärker Servly Groups position och strategi i att erbjuda bostadsbolag och bostadsrättsföreningar såväl rådgivning som försäljning och service av proffessionell tvättstugeutrustning.

Vi välkomnar Zoran Tubic och Billingens professionella medarbetare till Servly!

Tvättmaskiner på rad

Dela inlägg:

Relaterade nyheter

12 maj 2021
Nyheter

Falu Vitvaruservice blir en del av Servly Group

Falu Vitvaruservice AB blir en del av Servly Group, som fortsätter sin expansion norrut och därmed etablerar sig i Dalarna.
20 mars 2021
Nyheter

Servly Group ISO certifieras

I vår ambition att leda utvecklingen i branchen för vitvaruservice har Servly Group nu blivit certifierade för ISO 9001 (kvalit...
22 december 2020
Nyheter

Servly Group expanderar till Östergötland

Vitvaruservice i Linköping blir en del av Servly Group, som därmed etablerar sig i Östergötland.