Händer som håller i kugghjul

Falu Vitvaruservice AB blir en del av Servly Group, som fortsätter sin expansion norrut och därmed etablerar sig i Dalarna.

Ett viktigt steg mot Servlys vision

Genom förvärvet av Falu Vitvaruservice AB, så fortsätter Servly Group sin geografiska tillväxt mot visionen att kunna erbjuda hushåll och företag över hela landet enkel och tillgänglig service av vitvaror och hushållsmaskiner. 

Falu Vitvaruservice ägs och drivs av Tomas Eriksson, som tillsammans med erfarna medarbetare driver en mycket välsmord verksamhet inom service och installation av vitvaror och värmepumpar. Man utför idag service på de flesta varumärken på  arknaden, såväl garantiservice som reparationer efter garanti. 

Falu Vitvaruservice utgör en viktig nyckel i vår strategi att växa och erbjuda sveriges hushåll enkel och tillgänglig service av vitvaror oavsett var man bor, säger Jesper Jahnstedt från Servly Group. 

Som en del i Servly Group får både våra duktiga medarbetare och bolaget som helhet en bättre möjlighet att utvecklas. Samtidigt är det kul att få kollegor runt om i landet som man kan dela glädje och utmaningar med, säger Tomas Eriksson från Falu Vitvaruservice.

Vi hälsar Tomas med medarbetare varmt välkomna till Servly!

Hand som meckar med ugn

Dela inlägg:

Relaterade nyheter

15 september 2023
Nyheter

Stenlunds Service AB i Stockholm blir en del av Servly

Stenlunds Service AB i Stockholm blir en del av ServlyServly fortsätter hösten med ytterligare ett förvärv och hälsar Stenlunds...
7 september 2023
Nyheter

Servly växer genom förvärv i Skåne

Servly expanderar genom förvärvet av EP-Service Kyl & Maskin AB i Skåne Servly expanderar genom förvärvet av EP-Service Kyl...
30 juni 2023
Nyheter
Okategoriserade

Servly krokar arm med Fidelio som ny partner i vår fortsatta byggnation

Vi är väldigt glada att vi har krokat arm med Fidelio som vår nya partner i vårt arbete med att bygga och utveckla Servly. Det...