Händer som håller i kugghjul

Falu Vitvaruservice AB blir en del av Servly Group, som fortsätter sin expansion norrut och därmed etablerar sig i Dalarna.

Ett viktigt steg mot Servlys vision

Genom förvärvet av Falu Vitvaruservice AB, så fortsätter Servly Group sin geografiska tillväxt mot visionen att kunna erbjuda hushåll och företag över hela landet enkel och tillgänglig service av vitvaror och hushållsmaskiner. 

Falu Vitvaruservice ägs och drivs av Tomas Eriksson, som tillsammans med erfarna medarbetare driver en mycket välsmord verksamhet inom service och installation av vitvaror och värmepumpar. Man utför idag service på de flesta varumärken på  arknaden, såväl garantiservice som reparationer efter garanti. 

Falu Vitvaruservice utgör en viktig nyckel i vår strategi att växa och erbjuda sveriges hushåll enkel och tillgänglig service av vitvaror oavsett var man bor, säger Jesper Jahnstedt från Servly Group. 

Som en del i Servly Group får både våra duktiga medarbetare och bolaget som helhet en bättre möjlighet att utvecklas. Samtidigt är det kul att få kollegor runt om i landet som man kan dela glädje och utmaningar med, säger Tomas Eriksson från Falu Vitvaruservice.

Vi hälsar Tomas med medarbetare varmt välkomna till Servly!

Hand som meckar med ugn

Dela inlägg:

Relaterade nyheter

20 mars 2021
Nyheter

Servly Group ISO certifieras

I vår ambition att leda utvecklingen i branchen för vitvaruservice har Servly Group nu blivit certifierade för ISO 9001 (kvalit...
22 december 2020
Nyheter

Servly Group expanderar till Östergötland

Vitvaruservice i Linköping blir en del av Servly Group, som därmed etablerar sig i Östergötland.
18 december 2020
Nyheter

Servly Group etableras i Västra Götaland

Billingens Hushållsservice AB i Skövde blir en del av Servly Group och stärker därmed gruppens position i västra Sverige.